Cursus kleurenleer

2, 16 en 30 juni 2023 van 14.00 – 17.00 uur

De Kubus in Veenendaal (gratis parkeren)

Zou jij ook graag meer willen weten over kleur? Hoe werkt kleur nou eigenlijk? Wat zijn de beste basiskleuren om alle kleuren mee te kunnen maken? Hoe meng ik de juiste kleur op mijn palet?  Wat doen bepaalde kleuren met elkaar? Hoe krijg ik diepte in een schilderij door kleurgebruik? Veel vragen, die we in deze cursus gaan behandelen. Het is een mix van theorie en praktijk.

In 3 dagdelen wisselen theorie en praktijk elkaar af en behandelen we veel aspecten van de kleurenleer. Met deze uitgebreide cursus vergroot je je kennis over kleur, waardoor het werken met kleur en het mengen veel makkelijker en leuker wordt. Er gaat een wereld VAN KLEUR voor je open! Je bouwt tegelijkertijd een kleurenbibliotheek op, die je later goed kan gebruiken.

Kosten: €175,- voor 3 dagdelen, inclusief hoogwaardige verf, papier, sjablonen van papier om je kleurenbibliotheek mee te maken, koffie, thee en BTW.

Stuur voor meer informatie of aanmelden een mail via het contact formulier, of mail me via: info@ellengreup.nl