Resultaten 19 weergeven

Colorfield

 Fine Art Print op prachtig Hahnemhule papier. Limited Edition van 20 oplage. 50 x 50 cm. Inclusief Dibond achterkant, stevig en klaar om op te hangen.

Blue Sweater

Waar woorden soms ontbreken, maken kleur en vorm dat voor mij compleet. Ik speel ermee zoals een schrijver speelt met zinnen en een kok met ingrediënten. Ik probeer altijd een perfecte compositie en balans te creëren, zonder een saaie creatie te krijgen. Het is een mooi en soms ingewikkeld proces.

Tears

Waar woorden soms ontbreken, maken kleuren en vormen dat voor mij compleet. Ik speel ermee zoals een schrijver speelt met zinnen. Dit portret verwoordt precies het gevoel waar woorden niet voor te vinden waren.

Purple Vision

Stel je voor… de lucht is blauw en alle architectuur is paars en roze. Er bestaat geen groen, geen oranje en geen geel. digitale illustratie 60 x 80 cm Limited edition 1 exemplaar.

Huis Doorn

Digitale illustratie van Huis Doorn in de Gemeente Utrechtse Heuvelrug. Soms is een grafische illustratie door zijn eenvoud aantrekkelijker dan een foto. Kleuren kunnen zelf bepaald worden en overtollige details weggelaten. Hierdoor kan een illustratie er net iets meer uitspringen en aandacht krijgen dan een standaard foto. Prijs op aanvraag, afhankelijk van de opdracht. Illustraties …

Stairs

Stairs is uit de serie minimalistisch grafisch werk. Deze illustratie straalt rust en sereniteit uit. Met dit werk wil ik kalmte overbrengen, maar zeker geen stilte. Ik ben hier opzoek naar een rustige cadans, maar wel met een prikkeling, zodat je hersenen weer in balans komen en tegelijkertijd geïnspireerd worden. Digitale mixed media illustratie. Ecologisch …

de Elf Perken

Een digitale illustratie in opdracht van de B&B de Elf Perken in Amerongen. De digitale illustratie is in lagen opgebouwd met geverfde structuren, hierdoor krijgt de tekening een handmatige look.