Win-actie Kleurencursus 2023 – ’24

🎨 WIN EEN GRATIS KLEURENCURSUS!!! 🎉

Heb jij een creatieve ziel en wil je graag meer leren over de kleurtheorie en het mengen van verfkleuren? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Ik geef een geweldige kleurencursus t.w.v. €175,-weg, bestaande uit drie vrijdag middagen (12/01, 26/01 en 9/02 2024) in Veenendaal.

Hoe kun je meedoen? Volg onderstaande stappen:

1️. Volg mijn account op Instagram @ellengreup.

2️. Like deze post en tag drie vrienden die ook geïnteresseerd zijn in kunst en kleurgebruik.

3️. Plaats een creatieve foto op je eigen Instagram-account waarop je jouw liefde voor kleur laat zien. Gebruik de hashtag #KleurrijkeKunst2024 en tag mij in je foto. Op deze manier kan ik zien dat je meedoet aan de wedstrijd!

Let op! Zorg dat je op deze vrijdag middagen vrij bent om aan deze cursus mee te kunnen doen. Hij is niet online, maar echt op locatie. Op loopafstand van een station of bushalte. Gratis parkeren voor de deur. Op 1 november ‘23 zal ik een willekeurige winnaar kiezen uit alle deelnemers die aan alle bovenstaande stappen hebben voldaan. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht van mij en wordt ook aangekondigd in een speciale post.

Tijdens de kleurencursus zal je ondergedompeld worden in de wereld van kleur, waarin je leert over kleurtheorie, kleurharmonieën en hoe je o.a. diepte kunt brengen in je schilderij met behulp van kleur. Maar het allerbelangrijkste is het mengen van kleuren. Wat zijn de beste basis kleuren en hoe meng je een specifieke kleur. Het belooft een inspirerende en leerzame ervaring te worden.

Haal je creatieve penseel tevoorschijn en doe mee aan deze geweldige wedstrijd. Wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar van deze kleurencursus. Veel succes! 🎨✨Wil je zo-wie-zo meedoen aan deze geweldige cursus? Schrijf je dan in via een DM en laat je naam en mailadres achter, mocht je de prijs winnen, dan is deze cursus voor jou gratis!

De voorwaarden van deze win-actie zijn te vinden onder deze tekst.

Let op: Deze wedstrijd staat los van Instagram en wordt op geen enkele wijze gesponsord of ondersteund door Instagram. De gewonnen cursus kan niet omgezet worden naar geld.

Voorwaarden Win-actie Kleurencursus 2023 – ’24

 • De win-actie kleurencursus wordt georganiseerd door Ellen Greup Art Studio.
 • De deelname aan de win-actie is open iedereen vanaf 18 jaar of ouder zijn en de Nederlandse taal beheerst.
 • Om deel te nemen, moet je de volgende stappen volgen:

1️. Volg mijn account op Instagram @ellengreup. 2️. Like deze post en tag drie vrienden die ook geïnteresseerd zijn in kunst en kleurgebruik. 3️. Plaats een creatieve foto op je eigen Instagram-account waarop je jouw liefde voor kleur laat zien. Gebruik de hashtag #KleurrijkeKunst2024 en tag mij in je foto.

 • De winnaar wordt willekeurig geselecteerd uit alle in aanmerking komende deelnemers.
 • De kleurencursus wordt op locatie gegeven in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug / Veenendaal met een max. bereik van 10 km buiten deze omgeving.
 • Als de kleurencursus niet doorgaat op de oorspronkelijk geplande datum, zal er een nieuwe datum worden gepland in samenspraak met de winnaar.
 • Als de kleurencursus ook op de nieuwe datum niet doorgaat, of de winnaar kan niet op deze datum dan zal de winnaar een kunstwerk van Ellen Greup Art Studio ontvangen ter waarde van €175,-.
 • De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar.
 • De winnaar wordt op 1 november 2023 via een direct message op Instagram op de hoogte gebracht.
 • Als de winnaar niet binnen 14 dagen reageert, behoudt Ellen Greup Art Studio zich het recht voor om een nieuwe winnaar te selecteren.
 • Ellen Greup Art Studio behoudt zich het recht voor om de win-actie op elk moment te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, indien nodig.
 • De persoonlijke gegevens van de deelnemers worden verzameld en gebruikt volgens de geldende privacywetgeving.
 • Door deel te nemen aan de win-actie stemmen de deelnemers in met deze voorwaarden.
 • We hopen dat je enthousiast bent over de win-actie kleurencursus. Veel succes en bedankt voor je deelname! Laat het me weten als je nog andere vragen hebt.