Cursus kleurenleer en kleuren mengen

6, 13 en 20 april 2024

10.00 – 13.00 uur

De Kubus in Veenendaal (gratis parkeren)

Zou jij ook graag meer willen weten over kleur en heb je moeite met het mengen van de juiste kleur op je palet? In deze cursus geef ik antwoord op de vragen; “wat zijn de beste basiskleuren om echt alle kleuren mee te kunnen maken? Hoe meng ik de juiste kleur op mijn palet?  Wat doen bepaalde kleuren met elkaar? Hoe krijg ik diepte in een schilderij door kleurgebruik? 

In 3 dagdelen wisselen theorie en praktijk elkaar af en behandelen we veel aspecten van de kleurenleer. Met deze uitgebreide cursus vergroot je je kennis over kleur, waardoor het werken met kleur en het mengen veel makkelijker en leuker wordt. Er gaat een wereld VAN KLEUR voor je open! Je bouwt tegelijkertijd een kleurenbibliotheek op, die je later goed kan gebruiken.

Deze cursus is voor zowel beginners als gevorderden. Voor de beginners is het wel een echte stoomcursus. Je leert erg veel in 9 uur. Houdt rekening met wat huiswerk (niet verplicht, wel aan te raden). Kosten: €175,- voor 3 dagdelen, inclusief kwalitatieve verf, sjablonen van papier om je kleurenbibliotheek mee te maken, andere oefenstof, koffie, thee en BTW.

Stuur voor meer informatie of aanmelden een mail naar info@ellengreup.nl.